Donacije JZU Bolnici Doboj u 2014. godini
Donacije u vidu novčanih i drugih sredstava, kao i pruženih usluga iskorištene su namjenski i doprinjele su izvršavanju redovih obaveza Bolnice. Spisak donatora pogledajte u nastavku.
 

---------------------------------

Digitalizacija
Od oktobra 2014. godine JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” je vjerovatno jedna od rijetkih ustanova u regiji u kojoj je pokrenut projekat digitalizacije arhivirane medicinske dokumentacije..
 

---------------------------------

"Medica" informacioni sistem
Program ,,Medica’’ je zamišljen kao aplikacija kojom bi bio obuhvaćen cjelokupan proces liječenja svakog pacijenta  koji  koristi  usluge  Bolnice  Doboj.  Program  je  koncipiran  i  razvijen  pridržavajući  se  pravila o zaštiti...
 

---------------------------------

Kako odgovoriti eventualnoj pojavi Ebole

U cilju odgovarajućeg planiranja i obezbjeđenja kapaciteta za mogući odgovor na pojavu EBOLE u Republici Srpskoj, predlažemo da se svi upoznaju sa Akcionim planom za postupanje u slučaju pojave RIZIKA/SUMNJE za širenje virusa, kao i Uputstvo za osobe koje putuju u područje sa ebolom ili se vraćaju iz istih, što se može pogledati na navedenim linkovima:

Akcioni plan

Uputstvo za putnike u vezi prevencije širenja virusa Ebole

 

---------------------------------

20. oktobar, dan borbe protiv osteoporoze
Udruženje za osteoporozu Republike Srpske ove godine centralnu aktivnost organizovalo je u Doboju 15.10.2014. godine. Domaćin skupa, bila je dr Aleksandra Hadžiavdić, načelnik Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Bolnici..
 

---------------------------------

Rezultati šestomjesečnog rada kroz KSZ ambulante
Menadžment Bolnice Doboj je u prisustvu Ministra zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske, dr Dragana Bogdanića prezentovao efekte šestomjesečnog rada kroz konsultativno specijalističku zdravstvenu zaštitu. 
 

---------------------------------

Princeza Katarina Karađorđević u posjeti Doboju
Princeza Katarina Karađorđević, kći Princa Tomislava Karađorđevića izrazila je želju da posjeti Doboj i sagleda stanje nakon poplava. Zahvaljujući prijateljskim linijama, odbornik u Skupštini grada, Srđan Todorović, bio je domaćin Njenom Kraljevskom Visočanstvu.
 

---------------------------------

Donacija od parohije i crkvene opštine Karlsruhe
Srpska pravoslavna parohija Prep. Majke Paraskeve iz Karlsruea je donirala dobojskoj bolnici izuzetno vrijednu i korisnu donaciju, 33 bolnička kreveta sa madracima, koncentratore kiseonika, medicinska pomagala, pelene za odrasle, dezinfekciona i higijenska sredstva, potrošni medicinski materijal, posteljinu, ćebad... te još mnogo toga što će zaposlenima olakšati rad, a pacijentima omogućiti udobniji boravak tokom bolničkih dana.
 

---------------------------------

Donacija Pro Human
Humanitarna organizacija ,,Pro Human'' iz Bad Salcuflena, Njemačka, poslala je Bolnici Doboj veoma vrijednu i korisnu donaciju koja se sastoji od bolničkih kreveta (9), sigurnosnih maski, medicinskih rukavica, sredstava za dezinfekciju, hirurških maski.
 

---------------------------------

Donatori-prijatelji dobojske Bolnice

Nakon što je grad Doboj katastrofalno poplavljen, pomoć donatora/prijatelja počela je pristizati sa svih strana za pacijente i poplavljene radnike Bolnice Doboj. Svima se najsrdačnije zahvaljujemo na humanosti i pomoći. Spisak donatora nije konačan.

 

---------------------------------

Flash info

Izuzetno nam je bitno da naši korisnici/pacijenti budu kvalitetno informisani, ali je isto toliko važna i povratna informacija o kvalitetu pruženih usluga. Zajedno, uz dobru komunikaciju, možemo poboljšati i unaprijediti pružanje usluga i iste postavljati na više nivoe kvaliteta.

Postavljajte pitanja, šaljite nam komentare, otvoreni smo za sugestije i prijedloge.

Izaberite jezik:

 

Kontakt podaci

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom između pacijenata i zdravstvene ustanove.

Adresa: Pop Ljubina bb, 74000 Doboj.
Telefon: + 387(0)53-241-022
Sekretar: + 387(0)53-241-943
Faks + 387(0)53-242-799
E-mail: [email protected]